Maybank Islamic Mastercard Ikhwan Platinum / Glod Card

Artikel ini adalah mengenai Maybank Ikhwan Credit Card cash Rebate 5% Petrol untuk perkongsian semua. Maybank terkenak dengan credit card yang susah nak lulus di sebabkan kriteria dari Maybank yang tinggi. Sesiapa yang mempunyai kredit kad dari Maybank ni boleh di kira mempunyai rekod bank yang cantik.

Maybank Islamic Mastercard Ikhwan Platinum Glod Card
5% cash rebate pada hari Jumaat dan Sabtu


Setelah Maybank 2 Platinum Credit Cards telah di kurangkan kelebihannya oleh Maybank, ramai yang mencari-cari kredit kad lain yang terbaik untuk menggantikan Maybank 2 Platinum Credit Cards. Untuk pengetahuan umum, Maybank 2 Platinum Credit Cards dulunya mempunyai kelebihan seperti berikut:

1. Terdapat 2 kad di dalam pakej Maybank 2 Platinum Credit Cards ni iaitu kredit kad amex dan kredit kad mastercard atau visa. Untuk yang guna Amex kad, cash rebate 5% untuk semua kategori ( petrol, groceries dan sebagainya ) di berikan pada waktu hujung minggu. Pegenag credit card ini juga mendapat point sebanyak rm1=5 treatpoint Maybank.

2. Tetapi, cash rebate ini telah dikurangkan.

Dan, Maybank telah memberikan satu lagi kad yang mempunyai kelebihan kad kredit seakan-akan sama dengan Maybank 2 Platinum Credit Cards iaitu Maybank Islamic Mastercard Ikhwan Platinum / Glod Card. Jika digunakan pada hari jumaat dan sabtu, cash rebate sebanyak 5% di berikan. Cuma berbeza dengan  Maybank 2 Platinum Credit Cards, jumlah point adalah sedikit.

Jadi, kesimpulannya jika anda inginkan kad kredit adri Maybank, sila dapatkan Maybank Islamic Mastercard Ikhwan Platinum / Glod Card.

Related Posts:

0 Response to "Maybank Islamic Mastercard Ikhwan Platinum / Glod Card"

Post a Comment